L’Alzira FS torna al camí de la victòria i a la seguretat defensiva davant l’OParrulo Ferrol (3-1)

0
95

L’Alzira FS s’ha imposat esta vesprada al Palau d’Esports

Una jugada de l’encontre disputat hui al Palau

per 3-1 a l’OParrulo Ferrol en un encontre en el qual va haver-hi suspens fins al final gràcies a un gol visitant en l’últim minut, però que els locals van neutralitzar al moment. Els gallecs van acusar la baixa del seu jugador franquícia Adri i continuen immersos en llocs de descens encara que amb dos partits menys. Alzira per part seua, segueix en llocs de Play-off d’Ascens.

Tots dos conjunts van alternar ocasions al llarg de la primera part, però l’encert va caure del costat local. Noel va tindre un clara ocasió per als ferrolanos que va desbaratar Nacho Serra en el 15, però va ser Rubi qui, en el segon pal, va aconseguir enviar la pilota a la xarxa en el minut 16, per a fer el 1-0.

Després del descans, OParrulo Ferrol va gaudir de diverses ocasions per mitjà de Kevin Chis, Caeiro i Helder, i la rèplica la van posar per als locals Gon, Rafa Ara i Castejón, però no va ser fins al minut 34 en el qual Sena de tir creuat batia de nou a Gozi per davall de les cames.

El meta visitant també ho va intentar sumant-se a l’atac i OParrulo va eixir de cinc amb Helder com a porter jugador. En l’últim i vertiginós minut, Kevin Chis reduïa distàncies per als ferrolanos col·locant el 2-1, però segons després els de Braulio Correal sentenciaven el partit amb un gol de Gabri des del seu camp per a establir el definitiu 3-1. Cal ressaltar el debut del juvenil alzireny Paco Palacin.

Amb esta victòria el conjunt alzireny continua en quarta posició amb 43 punts a tan sols un punt de Peñíscola i Antequera, mentre porta un advantatge de 5 punts respecte al sext classificat el Full Energia Saragossa, amb un partit menys que els aragonesos. El pròxim dimecres viajaran a Antequera per disputar el partit ajornat, mentre el cap de setmana viajaran a Leganés, en dos eixides claus per consolidar el seu lloc privilegiat en la zona d’ascens.