Plaça Major (G. Parra) i Sants Patrons (B. Lorente) millors ninots secció Especial d’Alzira

0
787

El ninot presentat per la falla Plaça Major dels Germans Parra ha sigut elegit com el millor de la secció Especial en monument gran, mentre el presentat per la comissió Sants Patrons de la categoria infantil del també artista alzireny Borja Lorente ha estat triat com el millor a juí del jurat.

El jove artista alzireny Borja Lorente autor del millor monument infantil secció Especial de la falla Sants Patrons

El veredicte ha sigut anunciat esta vesprada durant la inauguració de l’Exposició del Ninot celebrada a l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira i a la que han assistit les falleres majors de la ciutat, Alba Carrió i Clàudia Dolz així com l’alcalde Diego Gómez, el responsable de Festes, Xavier Pérez i altres regidors de la corporació.

L’acte va estar presentat pel delegat de monument Oskar de la Merced. En el mateix van prendre la paraula el vicepresident de Monuments de la Junta Local Fallera Pascual Villén, el regidor de Festes i Comunicació Xavi Pérez i finalment les Falleres Majors d’Alzira qui en la seua veu donaren per inaugurada l’Exposició del Ninot 2022.

A continuació es dirigiren a tallar la cinta per obrir definitivament les portes al públic de l’exposició del ninot 2022.

La votació popular per a triar al millor Ninot gran i infantil es podrà fer de 10:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:30 hores al llarg del dia de hui dissabte i demà diumenge en l’horari de la Casa de la Cultura. Per poder votar sols cal presentar el DNI.

Des de la Junta Local Fallera donem l’enhorabona a les comissions guanyadores i als seus artistes i convidem de manera especial a tots a visitar l’exposició fins al 12 de març, per admirar les obres d’art falleres que han tornat a omplir la Casa de la Cultura d’Alzira.

Monument gran:

Especial: Plaça Major

Primera: Sants Patrons

Segona: Caputxins

Tercera: Sant Andreu

Quarta: Avda Luis Suñer

Monument infantil:

Especial: Sants Patrons

Primera: Plaça Germanies

Segona: Gallera-Hort dels Frares

Tercera: Àusias March

Quarta: Hernán Cortés