La Malva en format gran i Caputxins en menut millors llibrets fallers d’Alzira

0
407
Lliurament del guardó als fallers de la comissió Caputxins

El llibret de la falla Plaça La Malva ha sigut escollit per la Junta Local Fallera d’Alzira com el millor en format gran, mentre el realitzat per la comissió Caputxins ha estat el guardonat dins la categoria de format menut. Pel que fa a les portades ha estat d’una banda per a La Malva i d’altra per a la del llibret de la falla Plaça Germanies.

Format gran:

Plaça La Malva

El Mercat

Camí Nou

Format menut:

Caputxins

La Gallera-Hort dels Frares

Plaça Germanies

Les falleres majors d’Alzira, Alba Carrió i Clàudia Dolz, junt l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el president de la JLF, Jaume Bohigues han lliurat esta nit els premis dins la IV Gala Cultural Fallera celebrada esta vesprada al Gran Teatre