Ciutadans critica la «falta» de planificació esportiva en Alzira

0
124

    • Vidal: “Després de quasi tres anys, encara no hi ha data per a l’obertura del Fontana Mogort i els menors continuen entrenant en instal·lacions deficients”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha criticat “la falta de planificació esportiva”. Segons el regidor, “s’intenta tapar amb contínues llavades d’imatge, però la veritat és que la regidoria competent descura als clubs esportius, concretament als quals depenen del poliesportiu Fontana Mogort”.

“Portem quasi tres anys sense un pavelló amb una nova adjudicació ja que l’anterior, per una errònia valoració de danys, es va haver de paralitzar i ens va tocar indemnitzar a l’empresa amb 40.000 euros”, ha recordat l’edil de la formació liberal.

En la mateixa línia, ha destacat, “ens trobem sense data per a la seua obertura”. Mentrestant, ha denunciat, “només veiem fotos amb diputats o oficines d’atenció de dubtosa utilitat”. “Això no val de res a la ciutadania, que el que vol és que els nostres xiquets i xiquetes puguen entrenar en instal·lacions que s’adapten a les seues pràctiques esportives, la qual cosa ara no succeeix”, ha recalcat.