Espectacular Crida de Cullera a la festa fallera

0
118

Torna la normalitat fallera després de celebrar una Crida espectacular

 

Les 16 comissions de la localitat van participar este dissabte en l’acte més esperat pel món faller

 

Mayor: «és important poder gaudir des de la responsabilitat per a continuar lluitant junts contra la pandèmia»

 

Cullera ja està en Falles. Este dissabte la capital turística de la Ribera va celebrar una espectacular Crida donant així inici a les Falles més esperades després del parèntesi de dos anys a causa de la pandèmia. 
Les màximes representants de les 16 comissions de la localitat van ser les encarregades de realitzar la tan esperada crida a la participació festera.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, va destacar «la importància de la volta a la senda de la normalitat amb la precaució necessària i seguint les recomanacions de les autoritats sanitària». En este sentit el primer edil va remarcar la necessitat al mateix temps, de «reeditar les festes falleres per a continuar demostrant al món per què van ser declarades Patrimoni immaterial de la Humanitat».

La Crida va oferir un impactant espectacle amb un vídeo mapping projectat sobre la façana de la Casa Consistorial ple de llum, color, música i sentiments.

Després de la seqüència de les emotives imatges i un espectacle musical, una a una les Falleres majors de cadascuna de les 16 comissions de la ciutat van anar desfilant pel balcó central de la Casa Consistorial per a cridar a totes i tots els cullerencs a participar en la festa.

L’encarregat de posar el punt i final a este emotiu i esperat acte va ser l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, qui acompanyat pel regidor de Falles, Javier Cerveró i el president de la Junta Local Fallera de Cullera, José Luís Renart, va dedicar unes paraules al públic allí present.

Mayor va insistir en la importància de «poder gaudir de la Festa des de la responsabilitat que es necessita per a continuar lluitant junts contra la pandèmia. Una responsabilitat de tots, sense excepció».

«Hem de demostrar al món sencer que la nostra festa no sols és gran, sinó que al mateix temps és responsable amb els temps que ens ha tocat viure» va afegir el primer edil.

L’alcalde va fer a més una crida al col·lectiu faller «perquè isca al carrer i faça sentir a totes i tots els que ens visiten, un més dins de la nostra festa, Patrimoni Immaterial de la Humanitat