Alzira posa en marxa l’Oficina d’Atenció a l’Activitat Esportiva

0
589

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira dona un pas més per tal d’estar més prop de les persones que practiquen qualsevol disciplina esportiva en la nostra ciutat, per això posa en marxa la OAAE «Oficina d’atenció a la activitat esportiva».

Esta oficina es troba ubicada en les instal·lacions del Departament d’Esports,  l’edifici situat al carrer Rambla 23, front al col·legi La Puríssima.

Qualsevol consulta pot realitzar-se de manera presencial o a través del telèfon habilitat per atendre a l’esportista, 678843705 o utilitzant el correu electrònic esports@alzira.es

«Amb este nou servici perseguim posicionar la pràctica esportiva com important i prioritària en el dia a dia, ja que és una part fonamental de la construcció social i col·lectiva d’una ciutat dinàmica com Alzira», segons apunta el responsable de l’àrea d’Esports, Fernando Pascual.

L’increment per l’esport a Alzira ha anat augmentant de forma progressiva, cosa que ens obliga estar molt pendents de les necessitats de l’ampli sector social que s’interessa per la realització de la pràctica esportiva a Alzira.

«Estem oberts a idees i suggeriments per implementar este nou servici que no té altra finalitat que facilitar qualsevol tràmit, tant als clubs esportius alzirenys com a qualsevol ciutadà interessat en les instal·lacions esportives i activitats ofertades des del Departament d’Esports», segons Pascual.