La UD Alzira planta cara al potent R. Múrcia (2-2)

0
166
Més de 200 aficionats del Real Múrcia han animat el seu equip al Suñer Picó

La UD Alzira ha plantat cara al totpoderós Real Múrcia al que ha estat a punt de guanyar però un penal en el tram final de l’encontre feia que no reprenguera la senda de la victòria. Al descans s’arribà al Suñer Picó amb empat a un gol.

Colpejaren primer els blaugranes al minut 12 mitjançant el davanter argentí Agustin Coscia, tot i que Santi Jara igualà per als pimentoners tres minuts després.

En el segon temps els de Dani Ponz s’avançaren de nou en el marcador en esta ocasió per mig del defensa Roan que anotà de cap. El conjunt local no passava maa apurs per mantindre el resultat però a cinc minuts del final Martín Peña derribà inocentment al davanter Juanfe que s’encarregarà d’anotar la pena màxima i de igualar de forma definitiva l’encontre privant a l’Alzira d’una victòria que se li resistix durant les últimes quatre jornades.

Amb este resultat la UD Alzira baixa a la sèptima posició en ser superat pel Mar Menor però es manté a un punt dels llocs de play-off. La pròxima jornada viatajarà a Melila.