L’Alzira FS patix una dura golejada en Peñíscola (9-3) en un dolent segon temps

0
85

El Pavelló Municipal de Peníscola va acollir la trobada entre el tercer i quart classificat de Segona Divisió. Peníscola FS i Alzira FS es van donar cita en un partit molt igualat en els seus primers compassos de partit on tots dos equips van intentar portar la iniciativa. Rafa Ara, per part dels visitants, i Rahali, pels locals, van disposar de les primeres arribades de perill. No va ser fins al tretze quan Rubi va avançar als visitants en el marcador, no obstant això, la resposta va ser immediata per mitjà de Paniagua. Amb un gran Nacho Serra, els de Braulio Correal van aconseguir per mitjà de Gon Castejón anar-se per davant al descans.

El Family encaixa 8 gols en el segon temps

Després del pas per vestuaris el partit va continuar la tònica dels primers vint de joc, Paniagua va empatar elpartit, però els d’Alzira van aconseguir de nou posar-se per davant gràcies al gol de Rafa Ara. A partir de llavors, els del Baix Maestrat van oferir la seua millor versió sobre la pista comandats per una gran Paniagua per a posar-se per davant per primera vegada. Paniagua, fins a dues ocasions més, Elías i Luciano Gauna van portar la renda fins als sis abans de traspassar-se l’equador de joc. Xavi Cols, en el trenta-dos, es va retrobar amb el gol com a jugador de Peníscola FS anotant el seté. Ja en la recta final i amb els visitants apostant pel joc amb porter-jugador, Rahali i Igor van signar el 9-3 definitiu.

Amb este resultat el Family Cash Alzira patix la golejada més forta des de que competix en la 2ª divisió nnacional i baixa a la quarta posició tot i que continua en llocs de play-off. La pròxima jornada els de Braulio Correal s’enfrontaran al Parrulo Ferrol al Palau Municipal d’Esports.