Alzira passarà dels 26º de hui als 16º prevists per a este dissabte

0
150

 

Després de la calor de hui divendres, amb màximes a la Ribera de fins a 29,6º a Sumacàrcer, el canvi d’oratge arriba puntual durant la jornada de dissabte. Serà ràpid i contundent. El que més notarem serà el descens tèrmic. Perdrem de 10 ºC a 15 ºC a la major part del territori i serà més acusat a l’interior nord, on les màximes no passaran de 10 ºC, quan divendres s’han superat els 20 ºC. En general, a la costa i a les comarques centrals s’esperen valors de 15 ºC a 17 ºC, mentre que al sud encara aplegaran a 18 ºC però, com diem, ens allunyarem dels valors exagerats de divendres. L’arribada d’un front ens deixarà un dissabte de núvols abundants i amb pluges, en general dèbils, més probables a les comarques centrals i al sud del golf de València. També són probables a l’interior nord, amb una cota de neu que baixarà fins a 1.300 metres. El vent bufarà de gregal entre moderat i fort al litoral sud i es registrarà temporal marítim, amb ones que arribaran a tres metres. També el mestral es deixarà sentir al nord.

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />

El canvi d’oratge serà efímer, perquè a partir de diumenge tornarà a imposar-se el sol. Fins a migdia encara tindrem núvols al sud. També es formaran boires en zones fondes de les comarques centrals, que s’aniran esvaint. Vesprada assolellada en general i amb temperatures més altes a l’interior, mentre que a la costa es mantindran sense molts canvis. La nit serà més freda. El vent de mestral es mantindrà moderat al nord i afluixarà durant la vesprada.

Dilluns tornarà a enfortir-se el vent de mestral al nord, que bufarà amb ràfegues fortes. Per la seua banda, al litoral sud s’imposarà el llebeig. Predominarà l’ambient assolellat, amb bandes de núvols alts i mitjans, més abundants com més al nord. Les temperatures pujaran de forma notable.

Dimarts al matí encara bufarà el mestral moderat al nord, però en general serà un dia assolellat i amb un descens lleuger de les temperatures al litoral.

À PUNT

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />