La mascareta serà obligatòria en mascletaes i verbenes però no en l’Ofrena

0
469

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat hui que l’ús de la mascareta serà «obligatori» durant la celebració de les mascletaes al contemplar la normativa vigent que és obligatòria en les aglomeracions a l’aire lliure, cas de les verbenes i les discomòbils. També caldrà utilitzat el tapaboques en els casals «amb la ventilació adient», com ocurrix als espais hotelers. El màxim dirigent del Consell ha aclarit «que no hi hauran controls d’assistència ni d’aforament» pel que fa a les mascletaes i altres esdeveniments fallers a l’aire lliure com si ocurreix en els events esportius.

Puig ha recordat que «la pandèmia està entre nosaltres» i per aixó ha demanat «prudència a la població per avançar cap a la normalització». A este respecte ha manifestat que les pròximes festes de Sant Josep es celebraran amb «la major normalitat possible, però no seran absolutament normals».

A este respecte la vicepresidenta del Consell Mónica Oltra, que ha inaugurat hui a Alzira la Setmana de l’Economia, a preguntes de Riberaexpress ha considerat que «les falles d’enguany seran molt més paregudes a les de sempre que les celebrades en setembre a València o en octubre a Alzira», a més de ressaltar la «importància econòmica» que esta festa té per a la Comunitat Valenciana.