L’Alzira perd davant l’Hèrcules (2-0) el tercer partit consecutiu

0
122

L’expulsió del defensa Kaiser en el minut 26 de joc ha determinat la derrota de l’Alzira en el Rico Pérez davant l’Hércules (2-0), tot i aguantar el primer temps amb el resultat inicial.

Els canvis ofensius del tècnic alacantí propiciaren que, primer Aketxe en el minut 65, culminant un contracolp, i posteriorment Toro Acuña en el 72 sentenciaren l’encontre amb el que el conjunt de Dani Ponz suma tres derrotes consecutives.

La inesperada derrota del Eldense al seu camp contra el Socuéllamos, fa que el alzirenys continuen en la sexta posició a tan sols dos punts del conjunt sabater i dels llocs de play-off. Però denou els blaugranes de la Ribera afrontaran una prova de foc el pròxim diumeng al Suñer Picó contra el Múrcia, quart classificat.