Pensionistes d’Alzira s’han concentrat hui a València en una acció estatal

0
296

Membres del col.lectiu  “ UNIÓ PER LES PENSIONS  D’ALZIRA “  adherit a la COESPE , han participat este migdia en la CONCENTRACIÓ a VALENCIA a la plaça de l’Ajuntament.

Aquesta convocatòria no es sols a nivel de la nostra Comunitat Valenciana, és  una acció que es fa en tot l’ESTAT ESPANYOL  i convocat per nombrosos Col.lectiu., plataformes, mareas  …..

Tenim  molts motius per seguir manifestant-nos, en  aquesta  ocasió  :

La primera part de la Reforma del Sistema Públic de pensions ha suposat  xixotets avenços en matèries menors, pero  NO ha plantejat veritables  solucions  almenys en tres temes fonamentals:   La revalorizació correcta de les pensions, L’increment de les pensions minimes  i La privatitzacio futura de les pensions.

Per la derogació del nou sistema de revalorizació de les nostres pensions.                                       NO a la mitjana arbitrària del IPC.

 Exigim  revalorizació  segons  IPC REAL amb la nova formula perdem només a l’ any 2021 un 3%  de valor adquisitiu. Per al 2022 i els següents és una incógnita. L’IPC no s’ajusta el mateix any.  Eliminen la “ paguilla “ ( 2021 sera l’ultim ).  L’ajust de les possibles  perdudes  és faran  als cinc anys.

Exigim tornar al mecanisme  anterior i el seu blindatge perquè cap govern pugui modificar-ho.

Per  l’augment  de  les Pensions  minimes  i  no  contributives. Per acabar  amb les pensions de misèria   que perceben milions de pensionistes.

Exigim  PENSIO MINIMA  igual  al salari minim  interprofesional (SMI ) , i aquest

Igual al 60 % del salari mitja de cada país, segons estableix la Carta Social Europea ratificada  per ESPANYA.

En contra de la privatització del sistema public de pensions.

No ho han aconseguit amb la implantació de Plans Privats Individuals, aixi que ara ho intenten amb la implantació del Plans Privats de Empresa.

S’obligarà  a els i les treballadores a contractar un pla  mitjançant els seus convenis col.lectius, que acabaran gestionant  entitats financeres.

Pretenen desviar una part de les cotizacions de les i dels treballadores a fons privats en detriment de la caixa de les pensions.

REVALORITZACION ANUAL SEGONS IPC REAL   !!

PENSIONS MINIMES IGUAL A   SMI  !!

NO A LES PRIVATITZACIO PREVISTA DE LES PENSIONS  !!

Perque el nostre lema es :

GOVERNE QUI GOVERNE,  LES PENSIONS PUBLIQUES I ELS NOSTRES DRETS ES DEFENSEN .