L’Alzira FS iguala davant El Ejido (5-5) un partit que perdia per dos gols a 2 minuts del final

0
92

L’Alzira FS i CD El Ejido Futsal han empatat a 5 gols esta vesprada al Palau Municipal d’Esports en un encontre molt competit, igualat i emocionant que s’ha resolt en  els últims segons. Al descans s’arribà amb l’advantatge del conjunt andalús per 1 gol a 3.

Partit amb molt poques ocasions de perill en els primers compassos del partit, no obstant això, en el minut 5 de joc José Mario va avançar als d’Almeria en el marcador. Set minuts més tard, i després de diverses ocasions de perill per als de Braulio Correal, el Family Cash Alzira va igualar el partit gràcies al gol de Rafa Ara. Però el doblet d’Álex Motos en els minuts 17 i 18 va permetre als de José Fernández marxar-se al descans per davant a l’electrònic.

Ja en la segona meitat, una frenètica arrancada ens va deixar els gols de Gon Castejón i Rubi per als valencians i Álex Motos per als d’Almeria. Nacho Gil va ampliar l’advantatge (3-5), però en la recta final i amb l’Alzira FS jugant de 5 empentat pel públic del Palau arribaren els gols, primer de Peloncha, fregant el minut 38 i després, a 40 segons del final, de Gon Castejón, que davant el deliri dels espectadors, deixaren el marcador en el 5-5 definitiu.

Els alzirenys constinuen en tercera posició amb 40 punts i la pròxima jornada viajaran a Peñíscola que és quart en la classificació amb un punt menys.