Un total de 24 actes, 88 ponents i 2.150 inscrits en la XIV Setmana de l’Economia d’Alzira

0
205

La XIV Setmana de l’Economia presenta una oferta ambiciosa que es podrà seguir tant de manera presencial com per streaming

  • Javier Ruiz, Pablo Simón, el futbolista Fernando Giner i fins a 88 ponents estarán presents en esta edició
  • La primera de les ponents anunciades, Samanta Villar, esgota l’aforament en pocs dies

 

La Casa de la Cultura d’Alzira acull del 14 al 18 de febrer la XVI Setmana de l’Economia, un espai per a reflexionar entorn diversos temes d’actualitat econòmica al nostre temps que s’ha presentat hui de manera oficial a l’escola de cuina de Idea.

 

Com en les passades edicions, la d’enguany ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Alzira a través de Idea i l’Associació Empresarial d’Alzira i s’obrirà amb la presència de la Vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra. En les 24 ponències previstes tractaran temes molt diversos com els objectius de Desenvolupament Sostenible, l’empreniment, els fons europeus o la reforma laboral, passant per temes d’actualitat local com és el cas del centenari de la UD Alzira amb la ponència “El futbol com a dinamitzador de les economies locals”.

 

També es manté l’espai d’entrevistes en viu, en el que es dona l’oportunitat a les persones en cerca de treball de presentar les seues candidatures. Enguany participen 9 empreses amb un total de 17 ofertes laborals.

 

«Estem molt contents de poder tornar a la presencialitat, ja que com sabeu, l’any 2021, va tindre lloc la XIII SETMANA DE L’ECONOMIA en format telemàtic amb retransmissions en directe per a vora 5.000 assistents», ha explicat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i responsable del departament d’Idea. «A més, afig, esta experiència ha suposat plantejar un format híbrid que combina ponències presencials i retransmissió en directe». A la setmana que comença el dilluns ja s’han inscrit un total de 2.150 participants, prop de 600 més que l’any 2019. La XIV edició està composada per 24 actes i més de 80 professionals participants en conferències, taules redones i debats.

Gómezha explicat en la roda de premsa que es tracta d’un programa «transversal, molt extens i potent que oferix als empresaris un espai de reflexió«.

Després de l’anunci del programa, la passada setmana, ja hi ha ponències que han esgotat l’aforament, com la de Samanta Villar que es podrà seguir en directe dilluns a les 13 hores  “La clau de l’emprenedoria, saber connectar”

 

Alzira tornarà a ser l’epicentre econòmic, laboral i de noves tendències digitals entre el 14 i el 18 de febrer amb la celebració de la XIV Setmana de l’Economia d’Alzira. Les nombroses xarrades, ponències i taules rodones, dirigides tant a les noves generacions com al públic adult, promouran un clima d’aprenentatge compartit i enriquidor gràcies a la participació de conferenciants de gran nivell.

 

Per la seua banda Raul Tudela, president de l’Associació Empresarial d’Alzira ha destacat que «No hi ha cap programa tan complet com aquest per a tractar l’economia, i estem molt orgullosos de poder formar part d’este esdeveniment. Volem convidar a totes les persones  a que vinguen i participen en aquesta setmana».

Des de l’AEA  es col·labora en diferents espais programats com la taula redona “Reptes i oportunitats de la logística urbana en el segle XXI”  o en “Coneixement de les noves claus de la reforma laboral” amb representants de sindicats, empresaris i administració.  Així mateix el president de la associació dels empresaris ha anunciat que el sopar de gala i lliurament de premiats que habitualment se celebra en la cloenda de la Setmana de l’Economia es trasllada al 29 d’abril, tot i que els tres premiats seran anunciats en la  inauguració del proper dilluns.

 

Tant des de l’Ajuntament com per part de l’AEA, han manifestat el seu agraïment als patrocinadors per la seua col·laboració, així com als integrants dels programes europeus VET UP i ERASMUS+ o la corredoria de segurs MONTALVÀ MEDIADORES.