Augmenta la intensitat de tràfic a l’Alquerieta davant l’ampliació de línies per Iberdrola

0
500
Les noves línies d’Iberdrola passaran soterrades en el carrer Gral. Espartero

La companyia elèctrica Iberdrola està ampliant esta setmana les lìnies al barri de l’Alquerieta davant els freqüents talls de llum que patixen els veïns durant els últims mesos per l’enganxe il.legal d’un bon grapat de vivendes.

Les noves línies que arranquen del transformador existent junt al carrer General Espartero estan soterrant-se actualment, davant la petició de l’ajuntament d’Alzira, fet pel qual estarà tallat este carrer fins demà divendres. Segons l’alcalde Diego Gómez les obres estaran culminades «dilluns o dimarts pròxim» i el veïnat desicarà de patir les continuades interrupcions del subministrament elèctric.

El tall d’este important vial per on s’accedix a l’Hospital de la Ribera, ha incrementat, hui, de forma notable la intensitat del trànsit especialment en l’avda Pare Pompili en la zona baixa de la barriada de l’Alquerieta, donat que els vehicles sols poden accedir al centre hospitalari per la sobrecarregada rotonda de Carrefour.

Una representació dels veïns afectats per la falta de subministrament elèctric es reuniren, recentment, amb les autoritats locals per tal que fera de mediador amb la companyia elèctrica. Esta mediació municipal amb Iberdrola ha fructificat amb la immediata solució del problema.

Cal recordar que els partits locals, PP i Ciutadans es feren ressó de les justes reclamacions veïnals.