Modificacions en les freqüències de l’autobús urbà a Alzira

0
336
Esta setmana les freqüències de les línies de l’autobús sofriran modificacions per obres en l’entramat urbà
ASFALTAT CARRERS ENTRAMAT URBÀ I URBANITZACIONS
Des de la Regidoria de Serveis Urbans se va ha procedir a l’asfaltat de diversos vials de l’entramat urbà, així com la urbanització El Respirall, Muntanyeta de Sant Salvador i camí de la Murta.
Estes tasques van ha afectar a les línies 1, 2 i 3 del bus urbà degut als necessaris talls que s’han de realitzar per a procedir a l’asfaltat.
Concretament dimarts i dimecres, 8 i 9 de febrer, els talls es produiran en la rotonda del carrer Sueca amb l’encreuament de Joanot Martorell, mentre que dimecres i dijous, 9 i 10 de febrer, estos talls afectaran al pas del bus per la Rambla de la Séquia Reial del Xúquer.
La informació d’estos talls que afecten a la totalitat de les línies del’autobús urbà es poden consultar en les parades afectades i en el web alzibus.es
La resta de vials que se van a asfaltar són carrer Creu del Cardenal, Muntanyeta de Sant Salvador, camí de la Murta (cara sol) des del cementeri cap a la urbanització Sant Bernat, i carrer Vent de Llevant.
CANVI DE REIXETES EN AVG. JOSEFINA FERNÁNDEZ
Des del dimarts 8 al dijous 10 de febrer l’empresa Aigües de València va ha procedir al canvi de reixetes d’arreplegada d’aigües a l’altura de la rotonda de l’avinguda Josefina Fernández encreuament amb Gregori Furió, cosa que inhabilitarà al trànsit el tram comprés des de la rotonda del col·legi Ausiàs March fins a la rotonda a l’altura del carrer Verge de la Murta, sentit Hospital. S’ha habilitat una ruta alternativa degudament senyalitzada.
Este mateix tram de l’avinguda Josefina Fernández en sentit contrari no sofrirà cap impediment al trànsit.
TALL CARRER GENERAL ESPARTERO
També estarà tallat dimarts 8 i dimecres 9 de febrer el carrer General Espartero, en la barriada de l’Alquerieta, degut a les obres que té previst realitzar Iberdrola per tal d’esmenar els problemes de deficiències de subministrament elèctric en la zona, cosa que obligarà a modificar al llarg d’estos dos dies els transcurs habitual de la línia
urbana d’autobús urbà per esta zona de la ciutat. La informació referent a estes modificacions puntuals del bus es poden consultar en les parades afectades i en el web alzibus.es.
Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, demana comprensió i paciència als conductors degut a estes tasques necessàries per tal de millorar les infraestructures de la ciutat.