L’Alzira FS ajorna l’encontre d’este diumenge a Antequera per casos Covid en el seu rival

0
79

El partit que enfrontava al BeSoccer UMA Antequera contra l’Alzira FS ha quedat suspés per la Real Federació Espanyola de Futbol després de detectar-se diversos casos positius per Covid-19 en la plantilla del conjunt malagueny. L’encontre estava programat per a jugar-se demà diumenge a les 12:00 hores en el Pavelló Fernando Argüelles.

Es tracta del primer partit que suspén l’equip de Braulio Correal i la quarta vegada que el conjunt d’Antequera ho ajorna des de l’inici d’esta temporada encara que en aquesta ocasió és la primera vegada que es deu a casos positius en la pròpia plantilla i no en els seus rivals.

Son dos equips amb serioses aspiracions a disputar el play-off apenes separats per un punt; el Family Cash Alzira és segon amb 39 punts i l’UMA Antequera tercer amb 38, amb els mateixos partits disputats.