El Mes de l’Arbre arranca al parc de les Basses d’Alzira

0
210
Un any més Alzira celebra el mes de l’arbre al llarg del mes de febrer. L’activitat consistirà en la plantació d’arbres en diversos espais de la ciutat cada dissabte pel
matí, amb la col·laboració de les associacions veïnals.
L’arbre urbà és un element imprescindible en el paisatge i la vida de les ciutats, i com a tal ha d’apreciar-se el seu valor, per això des de la Regidora de Serveis Urbans s’aposta per una ciutat verda, ja que està demostrat que combat l’estrés i la depressió, ajuda a combatre les malalties respiratòries, augmenta l’activitat física i també facilita la
interacció social.
Per a la realització de l’activitat amb els veïns s’han escollit espècies autòctones com són les moreres, carrasques i llidoners.
Les dates són: el 5 de febrer plantació d’arbres al parc de les Basses, el 12 en la barriada l’Alquerieta-Sagrada Família, i per a finalitzar el dissabte 19 en la urbanització del Racó.
«Amb esta activitat se busca la implicació de la ciutadania, fent-los partícips del respecte i atenció que s’ha de tindre cap a l’arbratge urbà. A més, el principal objectiu de celebrar el mes de l’arbre es recordar i destacar l’enorme importància que els arbres tenen en les
nostres vides i en la conservació de la natura, creant consciència sobre la cura dels recursos provinents d’esta font natural», segon el regidor Fernando Pascual, encarregat de l’àrea de Serveis Urbans.