Murta i Casella organitza una campanya de conscienciació mediambiental en les escoles d’Alzira

0
123

L’Associació mediambiental Murta i Casella llança la CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ MEDIAMBIENTAL en escoles i instituts.

La campanya de conscienciació mediambiental organitzada per l’associació Murta i Casella consisteix en xarrades, exposició de la flora de la Murta i rutes guiades en les nostres muntanyes en les diverses escoles i instituts d’Alzira.

Les xarrades aniran a càrrec d’empreses relacionades amb el medi ambient, que contribuïxen de manera desinteressada amb este fi.

Els organitzadors creuen que la millor manera d’ajudar a combatre el canvi climàtic és «conscienciant als més xicotets, a ensenyar-los que vivim en un món interdependent, on el que fem en el dia a dia repercutix en l’entorn que ens envolta en el medi ambient».