L’Hospital d’Alzira s’ampliarà amb nous edificis per a hemodiàlisis, consultes externes i hospital de Dia

0
2743
Simulació de l’edifici que albergarà noves consultes externes

La gerent de l’Hospital de la Ribera, Liliana Fuster, ha explicat les ampliacions previstes  per a este centre sanitari dins del Pla d’Infraestructures de la Conselleria de Sanitat, com un edifici per a Consultes Externes amb capacitat per a 15 noves consultes i altre edifici polivalent que albergarà un Hospital de Dia per a pacients oncològics, l’ampliació del servici d’Hemodiàlisis i d’altres serveis. Els dos immobles s’instal.laran en el jardí pròxim a Urgències en la part posterior de les instal.lacions hospitalàries del Departament de la Ribera.

L’anterior gerent, Isabel González, primera després la reversió a la gestió pública, avisà, en el seu dia, que l’hospital s’havia quedat «xicotet». Pel moment sembla haver passat a l’oblit, el projecte considerat «urgent» per González que pretenia construir un nou aparcament per a 540 places, entre una planta baixa i altres dos subterrànies en el parquing ubicat davant la façana principal.

Fuster ha anunciat que també està previst enllestir nous centres de salut a Algemesí, Corberà, Fortaleny i d’altres.