L’alzireny Sergio Bono torna a la UD Alzira

0
141

La UD Alzira ha tancat la cessió de l’alzireny Sergio Bono fins a final de temporada procedent de l’Elx Il·licità, club que ha defensat l’última temporada i mitja.

L’alzireny torna a casa, al club en què va començar la seua marxa fins a etapa infantil, on es va enrolar al València CF, mantenint-se aqueix any en el conjunt “ché”, posteriorment, va retornar a casa en etapa cadet, aconseguint en la 2015-2016 el retorn a Lliga Autonòmica amb la històrica generació 2000 del club blaugrana. La seua notable progressió li va valdre per a retornar al València CF i disputar tres prolífers anys d’etapa juvenil, arribant a anar convocat amb el València Mestalla, quan el filial blanc-i-negre competia en l’extinta 2ªB.

No obstant això, la primera etapa amateur va ser a Alzira, a casa i amb èxit, ja que Bono va ser part de la plantilla alzirista que va disputar “la promoció del covid” amb Pau Quesada en la banqueta alzirista. Bono va abandonar la UD per a marxar a l’Elx amb el tècnic de Cullera, i en el filial il·licità va disputar gran part de les trobades, quallant destacades actuacions i sent home clau en el filial franjiverd, amb el qual va disputar una nova promoció d’ascens a 2ªB.

Aquesta temporada, Bono l’ha començada a l’Elx Il·licità, partint des de la titularitat en molts dels partits i anant convocat amb el primer equip en dos dels últims partits davant el Reial Madrid de Copa del Rei i LaLiga.

Així doncs, la UD Alzira, encapçalada per Rafa Asensio s’assegura el talent d’un jove valor alzireny format en la UD amb #ADNVenecia, sens dubte un il·lusionant retorn d’un jugador que pot actuar en el centre de la saga o en el lateral esquerre i que assegura fiabilitat en la pilota aèria, una solvent eixida de pilota i un destacat desplaçament en llarg, fet que li postula com un jugador més que interessant.

Kiko Felguera / UD Alzira