L’Alzira FS remunta un encontre molt complicat davant el Full Saragossa (2-1)

0
94
El públic empentà de nou el seu equip cap a una nova i important victòria

El Family Cash Alzira s’ha vist obligat a remuntar de nou al Palau d’Esports davant un gran equip com el Full Energia Saragossa que s’avançà en el marcador però que acabà sent derrotat pel major encert golejador del conjunt de Braulio Correal. Al descans s’arribà amb empat a 0 gols.

Els locals basaren el triomf al recuperar el seu millor joc defensiu desp´res d’encaixar 6 gols l’anterior encontre al Palau front el Barça B. Però s’avançà el conjunt aragonés en el minut 25 mitjançant Nano, els visitants gaudiren d’una major possessió de l’esfèric però foren sorpresos en dos ràpids i mortífers contracolps; el primer culminat per Rubi en el minut 31 i el segon per Rafa Ara a dos minuts del final. El capità José Carlos es va lesionar a cinc minuts del final i el públic entusiasmat al final del partit empentà de nou al seu equip cap a una important victòria.

Amb este triomf l’Alzira FS conserva la segona posició amb 39 punts seguit a un punt per l’UMA Antequera, el seu rival de la pròxima jornada en partit que es disputarà a terres malaguenyes.