El cadàver de la nordamericana va ser soterrat en un lloc gens transitat difícil de trobar a Alzira

0
2778

El cadàver de la nordamericana d’origen rus va ser trobat el passat divendres per la Policia Nacional gràcies al registre del vehicle que llogà el seu marit, presunt autor de l’homicidi. Pel contrari haguera sigut quasi impossible de trobar en ser soterrat en un lloc gens transitat. El soterrament el va fer en una parcel.la sense cultivar

El vial naix en el camí de la Gossera i finalitza tots just davant la parcel.la on va ser soterrada la víctima

al final d’un camí sense eixida, que finalitza en muntanya i que naix al camí de la Gossera que passa pel servei d’Urgències de l’Hospital d’Alzira.

La parcel.la està tancada però la porta mig trencada facilità l’accés de l’homicida que va excavar un gran clot junt a la paret mitjanera amb el camí, de forma que sino travesses la porta metàl.lica resulta impossible observar el moviment de terres. A més transcurrits uns quantis dies més les brosses hagueran tapat la zona excavada en estar en una àrea d’ombriu pròxima a la muntanya del Torretxó.

El matrimoni Jara i Michael van arribar a Espanya des d’Itàlia amb cotxe i van passar Nadal en la zona de Sotogrande de Sant Roque a la província de Cadis. Les alarmes van saltar quan es va perdre el rastre de Jara i una amiga seua que viu a València, va decidir posar una denúncia per desaparició el 9 de gener.

La Policia Nacional investiga un assassinat masclista a València. La víctima és una dona que va desaparéixer per Nadal a Sant Roque (Cadis) i el seu marit està en crida i cerca

La Policia Nacional va obrir una investigació, que està en mans de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV), ja que des del primer moment, van determinar que no es tractava d’una desaparició voluntària.

Els policies pensen que la víctima va ser esquarterada

Així doncs, els agents van començar a rastrejar el recorregut que, presumptament, va fer l’home amb un cotxe de lloguer fins a arribar a una zona pròxima a l’Hospital d’Alzira, on van trobar les seues restes mal enterrades. Els policies pensen que l’home va esquarterar a la víctima, uns fets que encara no han sigut 100% corroborats.

El presumpte assassí està als Estats Units

Els policies creuen que, una vegada enterrat el cadàver, l’home va tornar cap a Itàlia i, des d’allí, va agafar un vol fins als Estats Units l’11 de gener, que seria on està situat actualment. Encara que el presumpte assassí i la víctima són de l’estranger, els policies han obert una investigació per a aclarir els fets.