Alzira convertix el trinquet en un punt de vacunació massiva

0
817

El Trinquet Municipal d’Alzira es convertirà a partir de la propera setmana en el nou punt de vacunació massiva que tindrà la ciutat. Des de la regidoria d’Esports conjuntament amb la regidoria de Sanitat s’ha oferit este espai al departament de Salut de la Ribera per poder així descongestionar els centres de salut i agilitzar el ritme de vacunació.

 

El regidor d’Esports, Fernando Pascual i la regidora de Sanitat Gemma Alós, han visitat este matí la instal·lació esportiva junt amb els responsables de la vacunació de l’àrea de salut per mostrar este espai municipal i condicionar-lo per poder dur a terme la inoculació per fer front a la Covid-19.

 

Esta infraestructura compta amb servei d’aparcament per poder desplaçar-se, així com servei d’autobús urbà. Cal recordar que el trinquet és limítrof al Casal Fester, on es va realitzar la primera vacunació massiva a tota la comarca a més de la seua proximitat amb l’hospital de La Ribera.

 

Tant el regidor d’Esports com la regidora de Sanitat han valorat molt positivament l’acceptació per part dels professionals sanitaris d’este espai per realitzar la vacunació.