La Policia Local i Nacional evita l’okupació de l’antiga fonda del Mercat d’Alzira

0
1265
Els accessos han sigut tapiats per evitar nous intents d’ocupació ilegal

Efectius de la Policia Nacional i de la Policia Local d’Alzira, evitaren, recentment, l’ocupació ilegal, per part d’un grup de persones, de l’antiga fonda del Mercat ubicada en la plaça del mateix nom a la capital de la comarca.

Els agents van sorprendre in fraganti als okupes quan tractaven d’introduir en l’edifici de quatre plantes, somiers, matalassos, bombenes de butà, junt a roba i altres. L’acumulació d’estos ensers a la porta de la finca alertà als cossos de seguretat que els detingueren en el moment de l’ocupació, alguns d’ells amb antecedents penals.

L’Ajuntament d’Alzira ha tapiat els accessos a l’edifici per tal d’evitar nous intents d’ocupar ilegalment l’antiga fonda i les vivendes de l’immoble.