La caldera del col.legi Lluís Vives d’Alzira ja funciona

0
471

La caldera de la calefacció del col.legi públic Lluís Vives d’Alzira funciona des de este migdia arran que l’ajuntament cridara a l’empresa encarregada del seu manteniment. Tot i que «funciona a un 75% de la seua capacitat», segons el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, i per aixó el consistori ha adquirit quare estufes electòniques de parafina de baix consum «per tal de reforçar a les aules més grans del centre».

Demà els tècnics municipals comprovaran si fan falta més calefactors per tal que no passen fred els alumnes del col.legi que estan patint este hivern temperatures molt baixes.

L’alcalde Diego Gómez ha assegurat desconèixer esta problemàtica «en no rebre cap comunicació del centre». Gómez li va comunicar la necessitat que té el Lluís Vives d’una nova caldera el passat dissabte al conseller d’Educació, Vicent Marzà, durant la visita realitzada a Guadassuar.

Les baixes temperatures dels últims dies han afectat «notablement» l’assistència a les classes, segons la presidenta de l’AMPA, Ana Martinez, en aules com la de cinqué de Primària on es troba la seua filla «només assistixen 7 dels 20 alumnes, desconeiximen si constipats o amb Covid». Cal assenyalar que ha sigut l’AMPA la que denuncià que no funcionara la caldera des de fa prop d’un any.

Els alumnes han tingut que agafar este matí el paraigües, davant la pluja que registrava Alzira a les 9 del matí, a més dels guants, gorros, bufandes, abrics i mantes per assistir a classe.