La Policia d’Alzira constata que els husky disposen d’una coberta i estan «nets i ben alimentats»

0
1852

L’Ajuntament d’Alzira atén una denúncia sobre un possible abandonament de dos gossos

 

L’Ajuntament d’Alzira informa que la setmana passada va arribar al Departament de Sanitat una denúncia d’un cas de possible incompliment de l’ordenança municipal de tinença d’animals de companyia, en una vivenda del municipi.

 

En eixe moment, es va posar en marxa el protocol habitual de comprovació dels fets denunciats. Inicialment, l’adreça facilitada no existix i, després de les investigacions pertinents, es localitzen la vivenda i el propietari. El divendres 21 de gener es va fer una primera inspecció per part del Departament de Sanitat des d’una vivenda veïna i es va informar de les especificacions de l’ordenança.

 

Diumenge 23, a la vesprada, després de rebre avís a la centraleta de policia, els agents es van personar en la vivenda per a fer una segona inspecció, després de la qual es va redactar un informe policial que constata:

– Que els animals tenen una zona coberta on refugiar-se.

– Que poden entrar i eixir de la vivenda lliurement.

– Que la terrassa es troba en condicions salubres.

– Que els animals estan nets i ben alimentats.

– I que tenen recipients per al menjar i aigua tant dins com fora de la casa.

 

Així i tot, els agents van informar de les obligacions als propietaris de les mascotes i els van comunicar que es farà un seguiment de l’expedient.