Històrica golejada a Alzira de l’Inter B davant un minvat Oriola (90-0)

0
81

​ ​
Històrica golejada la que presenciaren els espectadors al camp Tomás Pardo d’Alzira en la vesprada del dissabte per veure a la fi guanyar de manera folgada​ al seu equip encara que, la veritat és que va ser davant un Orihuela molt minvat.

El tècnicd local​ va poder comptar amb una banqueta àmplia i això, òbviament es va deixar notar. L’Orihuela al qual cal elogiar per l’honradesa i actitud mostrada sobre el terreny de joc, va arribar amb menys del just per a jugar, la qual cosa va propiciar que es donara la «tempesta» perfecta.
Els xics de Calabró van eixir per totes i als 3′ ja van obrir el marcador però, davant el seu joc desordenat i obstinats a jugar de davantera, s’estavellaven una vegada i una altra davant la defensa d’un Orihuela ben plantat tàcticament sobre el terreny de joc, que va contindre als locals i fins i tot, en alguns moments​ els va posar en destrets, fins a la mitja hora de joc.

​Als 30′ arribaria el segon assaig *interista, i amb l’ordres​ des de la banda a obrir el joc a les bandes, es van aconseguir dos més, l’últim sobre la botzina del descans per a deixar el marcador​ 24 a 0, segurament immerescut per als visitants per conforme s’havien faixat.
​ ​ ​ El segon temps ja va ser un altre cantar; el cansament va fer mossa a l’Orihuela que no tenia recursos per a refrescar l’equip i per contra, l’Inter va disposar de tots els canvis reglamentaris.

Amb la superioritat numèrica i la frescor dels canvis va fer que els homes de *Calabró trobaren llocs per a escapar-se una vegada i una altra entre la línies oriolanes​ i aconseguir assajos fins a l’inflat marcador final de 90 a 0.
​ ​ ​ Evaristo *Uriburu (1), Jorge Pons (2), Kevin Jaime (1), Álvaro *Chaveli (2), Dylan Serrano (1), Darío Ferrer (3), Tito Martínez (1), José Llopis (1), José Vicent (1), Andrés Beneyto (1) van aconseguir els assajos de l’Inter, mentre que *Saúl Alberola es va encarregar de transformar deu d’ells.
​ ​ ​ El pròxim partit es rendeix visita al líder del grup, el Dénia, que ha vençut totes les trobades jugades, partit dels quals agrada jugar, *ojala puguem comptar per a l’ocasió amb homes suficients per a afrontar el partit.

CR Inter «B», 90: 1 *Sisco Martínez, 2 José Llopis, 3 Francisco Garrido, 4 Andrés Beneyto, 5  Catalin Ionut, 6 Darío Ferrer, 7 Francisco Gómez, 8 Evaristo Uriburu (Capità), 9 Tito Martínez, 10 Saúl Alberola, 11 Hevin Jaime, 12 Adriá Alonso, 13 Jordi Moncho, 14 Iñaki Luján i 15 David Pérez.Suplents: 16 Aarón Pavía, 17 Javier Vicent, 18 Antoni Tolmos, 19 Omar *Gavarrell, 20 José Vicent, 21 Jorge Pons, 22 Álvaro Chaveli i 23 Dylan Serrano.​

Orihuela CR, 0: 3 José Manuel Anguita, 18 Darío García, 16 Gustavo Holfmeister, 4 Álvaro Guil, 5 Alejandro Boix, 7 Heriberto García,17 Leonardo Magallanes, 8 Alejandro López, 9 David López, 6 Luis Feliz (Capità), 11 Raúl Rodríguez, 20 Fernando Martínez, 15 Alejandro Martínez.