L’Alzira suma i seguix davant el Poli El Ejido (2-0)

0
188

La UD Alzira ha acon seguit una meritòria victòria esta vesprada a l’estadi Suñer Picó davant el Polideportivo El Ejido en un segon temps en el que anotà els dos gols en un minut. Al descans s’arribà amb empat a 0.

El conjunt andalús dominà el centre del camp durant la primera part tot i que els de Dani Ponz disposaren de tres bones ocasions per avançar-se en el marcador.

Però els blaugranes ixiren en el segon temps disposats a sumar tres nous punts, el seu bon joc es va traduir en el primer gol anotat en el minut 62 per Chema Moreno arreplegant el rebuig del travesser a un potent xut de Lado. Un minut després sentenciava l’encontre el més jove de l’equip, Sesé de 19 anys, que batia de nou al porter visitant Godino que va ser el millor dels almerienses, demostrant que la pluja no ha mullat en esta ocasió la pólvora local. Zarzo en dos ocasions i Chema Moreno pogueren aconseguir la golejada en el tram final del partit.

Aamb este triomf l’Alzira és quart amb 31 punts a tres només de La Nucia el seu pròxim rival.

Fitxa tècnica

ALZIRA: Pawel, Javi Soler, Kaiser, Carlos Pérez (Javi Zarzo, 70′), Francis, Lado (Roan, Marenyá, Chema (Lapeña, 85′), Estacio, Juanma, Sesé (Coscia, 70′).

POLIDEPORTIVO EL EJIDO: Godino, Gabi Ramos, Mikel, Fran Serrano, Checa (Plomer, 63′), Diego Simón (Javi García, 66′), Lucho, Óscar Castro (Álex Felip, 76′), Neto, Sergio Montero (Míchel, 76′), Sergio Pérez,

Gols1-0 Minut 62 Chema Moreno. 2-0 Sesé en el 63

Àrbitre:Abril Portillo (murciano). Amonestà als jugadors locals Kaiser (55′), Lado (72′) i Francis Moreno (91′); i al visitant Lucho (83′).