L’Alzira FS suma un valuòs punt en l’últim minut a Mengíbar (2-2)

0
110

El Family Cash Alzira ha aconseguit sumar un important i valuòs punt, als últims instants de l’encontre, davant el conjunt andalús de l’Atlètic Mengíbar que guanyava al descans per 2 gols a 0.

Als 45 segons de lencontre els alzirenys ja perdien després que Ureña va posar per davant a l’Atlètic Mengíbar amb un gol de llarga distància que va sorprendre a Porky. En el minut 4, Lachaga va agafar l’esfèric, va marxar dels seus rivals i es plantà en l’àrea rival per ficar el baló en el fons de la xarxa per a anotar el 2-0.

Els mengibarenys van pressionar i van dominar la primera part i es van anar amb l’avantatge al descans. En la represa, el quadre alzireny va reduir la distància en el marcador amb un gol de José López en pròpia porta. El conjunt de Braulio Correal ho van intentar constantment amb el joc de cinc fins que en el minut 39, Rafa Ara, com no, va empatar el partit des del segon pal.

Amb esta igualada l’Alzira FS suma 36 punts i conserva la segona posició de la classificació. El pròxim dissabte rebrà al Full Energie Saragosa al Palau d’Esports.