Troben el cadàver d’una dona soterrada a les rodalies de l’Hospital d’Alzira

0
3237

La Policia Nacional ha trobat en el terme d’Alzira el cadàver d’una dona la desaparició de la qual la va denunciar una amiga el mes de desembre a la ciutat de València.

Fonts pròximes a la investigació han indicat a EFE que el cadàver ha sigut localitzat aquesta vesprada enterrat en un descampat en els voltants de l’Hospital de la Ribera, als afores de la localitat d’Alzira.

La víctima podria ser una dona de 40 anys de nacionalitat estatunidenca i origen rus, que va ser vista per última vegada a Algesires, on estava passant uns dies de vacances amb la seua parella, de la mateixa nacionalitat i origen, que és buscat per la policia encara que podria haver eixit ja d’Espanya.

El jutjat d’Instrucció número 8 de València, que s’ha fet càrrec del cas, ha decretat secret de sumari.

Es busca al marit de la victima que hauria fugit als Estats Units
Tot apunta que es tractaria de Yana Rose, una dona estatunidenca que va ser vista per última vegada el dia de Nadal a Cadis, on havia viatjat per carretera amb el seu marit
El cos sense vida d’aquesta dona, de nacionalitat estatunidenca i origen rus, ha aparegut aquest divendres 21 de gener, sobre les 15.00 hores, en una zona pròxima a l’Hospital Universitari de la Ribera.
La Policia Nacional investiga els fets i tracta d’esbrinar la identitat de la víctima. La investigació ha sigut declarada secreta.
Es tractaria d’una dona que hauria sigut assassinada per la seua parella, que ha fugit als Estats Units, i va ser vista per última vegada durant les festes de Nadal en Sotogrande (Cadis), on havia viatjat per carretera amb el seu marit des d’Itàlia. Una amiga de la víctima va denunciar la seua desaparició en la comissaria de Proveïments (València) el passat 9 de gener.
El presumpte assassí, de 55 anys, hauria comés el crim a Algesires i s’hauria desfet del cos en la seua fugida cap a Denver, on residien.
Després d’abandonar el cadàver, es presumeix que el sospitós va tornar a Itàlia i, des d’allí, va viatjar als Estats Units l’11 de gener. I allí es trobaria en aquests moments si no ha canviat d’ubicació.