Alzira completa l’ampliació de les voreres del carrer Reis Catòlics

0
161

S’inicien les obres de la segona fase per millorar l’accessibilitat de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda

 

La regidoria d’Obres Públiques ha iniciat esta setmana la segona fase de la millora de les voreres del carrer Reis Catòlics des de l’encreuament amb el carrer Benito Pérez Galdós fin la plaça de Dolz. Es tracta d’un projecte que va a millorar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda ampliant l’espai de vorera i rebaixant el seu l’accés.

Amb estes obres es pretén connectar sense cap barrera arquitectònica i complint la normativa els dos centres de salut, el del carrer la Pau amb el d’Hort dels Frares. L’objectiu és facilitar els desplaçaments dels vianants i fer més còmode el trànsit diari, especialment per a les persones amb diversitat funcional.

El regidor d’Obres públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “Alzira és una ciutat capdavantera en matèria d’accessibilitat. Per això des de la regidoria d’Obres Públiques seguim treballant per millorar la mobilitat i donar comoditat als vianants que es desplacen per la nostra ciutat, concretament pels carrers que uneixen els dos centres de salut”. L’edil ha afegit que “Amb esta segona fase Alzira s’està convertint en una ciutat moderna, accessible i sostenible».