L’exalcaldessa de Carlet Mª Josep Ortega dimitix com a regidora

0
654
En les properes hores registraré la meua renuncia com a regidora a l’Ajuntament de Carlet. No ha estat voluntària i a més, ha sigut una de les decisions més dures i complicades de la meua vida política, però després de molta reflexió preferisc anar-me’n. En democràcia, encara que no compartisques les decisions del teu col·lectiu has d’acceptar-les però també és evident que res t’obliga a acompanyar-les.
No abandone la política, de cap manera. Mai ho faré. Perquè? Per que això no pot fer-ho cap persona que ha sigut alcaldessa, militant de base o ciutadana compromesa amb el seu poble. Això ho portaré al damunt de per vida, i si qualsevol carletina o carletí necessita qualsevol cosa de mi que no ho dubte, sap on trobar-me.
Així mateix, vull fer arribar un profund agraïment als tècnics de l’Ajuntament, a totes i cadascuna de les persones treballadores, a les associacions i agrupacions locals que han estat treballant amb mi colze a colze i que tant aporten a la vida local. També a les persones que van dipositar la seua confiança en mi i en el projecte que representava. I com no a la gent del meu col·lectiu. A tota.
En este moment, tal i com es va pactar en l’acord de govern d’esquerres, li correspon a la nova alcaldessa ostentar la màxima representació municipal. I els acords es compleixen. I que ningú ho pose en dubte: la mateixa confiança i insubornable lleialtat institucional que vaig obtenir d’ella, té ella de mi. Ara i sempre.
Mantinc intacte el meu suport a un projecte que és el meu i de moltes altres persones que pensen com jo. Al projecte de Compromís liderat per Mónica Oltra amb la que vaig col·laborar per a obtindre al 2019 el millor resultat electoral de la nostra història, gestionant les Àrees Sectorials arreu del País i també treballant des de Les Corts Valencianes com a Diputada pel bé de la meua gent. Mantinc inalterable la meua lluita per la igualtat real entre hòmens i dones, per la meua terra i la nostra cultura, però sobretot pel nostre futur i pel dels nostres fills i filles.
I així pense seguir, compromesa amb el projecte polític més il·lusionant que ara per ara hi ha al País valencià.
No vaig arribar ni estic en política per aferrar-me a res, sino per creure que només des de l’acció i des de Compromís una altra societat és possible.
Dit açò, no faré cap més declaració. Li desitge tota la sort del món a qui lidere el Compromís a Carlet. Tingueu, tinguem bon vent, però no barca nova.
M. Josep Ortega i Requena