Cs eixigix la neteja immediata del Recinte Firal d’Alzira

0
143


      • Vidal: “Sabem que queden atraccions per retirar, però tot aquest fem pot acabar en el riu”  

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha exigit “la neteja immediata del recinte firal”. “Està ple de brutícia com a gots de plàstic i botelles, que poden acabar en el riu si s’alçara molt aire”, ha advertit.

En aquest sentit, ha esgrimit el regidor de la formació taronja, “no es tracta ja de la mala imatge que es dona amb el recinte ple de fem, que també, sinó del perill mediambiental que suposa no retirar-la”. “L’equip de govern hauria de passar de les paraules als fets i fer això que predica sobre l’ecologisme”, ha destacat.

Finalment, Vidal ha explicat que “Cs sap que encara s’estan retirant algunes atraccions, però això no és incompatible amb anar netejant la zona per a evitar riscos que puguen suposar un perjudici per al riu i el medi ambient”.