Tota l’halterofília acomiada l’irrepetible Juliàn Perea a Alzira

0
1263
El seues atletes més destacats amb Mónica Carrió al capdavant no han faltat a la última competició de Julián

Tota la família de l’halterofília ha donat este migdia un emotiu adéu al que elevà a l’olimp l’esport de les halteres a Alzira, Julián Perea. El funeral s’ha celebrat a la parròquia de Sant Joan Baptista d’Alzira on el féretre, amb les despulles mortals del tio Julio, com l’anomenaven popularment els seus atletes, ha estat traslladat pels quatre fills del finat.

A l’acomiadament ha a assistit el regidor d’Esports, Fernando Pascual, la vicepresidenta de la Federació Espanyola d’Halterofília i presidenta del CH Alzira, Mónica Carrió junt el president de la Federació Valenciana, Emilio Estarlick i una magnífica representació dels alçadors i alçadores als que Perea ajudà a guanyar un fum de medalles i èxits, casos de la mateixa Mónica, de Juan Carlos Presencia, d’Estefania Juan, Gemma Peris, Alba Sánchez i José Vte. Juan Tello, entre altres. Tampoc han faltat dirigents d’alguns clubs locals que també s’han sumat a l’homenatge pòstum de Julián, com els presidents de l’Alzira FS, Vicent Fontana, del Club Atletisme La Rabosa, Facundo Botija, del club de Rugbi, Tomás Pardo i del club Ciclista, Luis Alcázar.