Tercera victòria consecutiva del Nou Bàsquet Alzira

0
111

AUTOS LEAL NB ALZIRA 75 – 52 CD BERENGUER DALMAU

 

Autos Leal NB Alzira ha entrat amb bon peu en el nou any i compta fins al moment els seus partits per victòries. El primer a caure al Perez Puig fa dos setmanes va ser CB Grao (63-55). La passada jornada els blaugrana s’emportaven el derby comarcal disputat a Algemesí i després d’anar-se’n tres baix al descans acabaren imposant-se amb claredat 43-66 gràcies a una extraordinària segona part en la que només van concedir 15 punts.

Este dissabte rebia la visita de C.D. Berenguer Dalmau i el partit es presentava igualat ja que tots dos equips contaven el mateix nombre de victòries. Així va ser el primer quart que acabava amb un ajustat 20-18. El segon, va ser un dels millors de la temporada en l’aspecte ofensiu per part dels alzirenys que van desbordar la defensa zonal dels de Catarroja: bona circulació de baló, domini de rebot ofensiu i encert des de la línia de 6,75. Amb un parcial de 27-10 el partit començava a decantar-se clarament a favor dels locals que dominaven 47-28 en arribar el descans.

La segona meitat va resultar molt menys vistosa. Els visitants començaren imposant-se amb un parcial de 0-5 i els alzirenys trigaren quatre minuts en fer la seua primera cistella. Berenguer Dalmau anava retallant diferències i Roberto Craig va parar el partit a falta de quatre minuts i 55-42 a l’electrònic, per tal d’evitar la remuntada. Autos Leal va tornar a vore la cistella contrària, sobre tot dominant en la pintura i encara que va perdre el tercer quart 11-16 arribava a l’últim quart amb 14 punts d’avantatge (58-44).

Amb pocs recanvis a la banqueta, l’equip de l’Horta Sud va arribar amb la gasolina justa a l’últim acte que va tornar a ser dominat amb claredat pels de la Ribera fins acabar amb una contundent victòria per més de 20 punts.

La pròxima jornada Autos Leal visitarà la complicada pista del CB Bétera amb el difícil objectiu d’obtindre la quarta victòria consecutiva i mantindre la seua imbatibilitat en 2022.

NOU BÀSQUET ALZIRA