Torna a gelar puntualment a les rodalies d’Alzira i l’Alcúdia

0
168
Vidre completament gelat d’un vehicle aparcat a les afores d’Alzira

A la Ribera s’han produït algunes gelades lleugeres als termes d’Alzira, l’Alcúdia, Guadassuar i Massalavés, principalment on s’han produït temperatures negatives. A la partida Mulata d’Alzira les mínimes han baixat fins els -2,8º, a la Carriona de l’Alcúdia a -2,1º, a la Murta d’Alzira -1,7º i a Gaudassuar i Massalavés al voltant de -0,3º.

Així a les afores de la capital de la comarca eren prou els vehicles que han despertat amb gel als vidres i sostres i amb rosà blanca en llocs puntuals així com en parcel.les agrícoles. Hui dia de Sant Antoni sembla que ha fet el dia més fred d’este hivern, tot i que els cítrics de segona temporada que pengen dels tarongers no s’han vist afectats.

Dimarts continuarem sense canvis destacables, encara que tindrem intervals de núvols baixos al litoral, sobretot d’Alacant.

Previsió tres dies
Previsió tres dies

Dimecres tindrem núvols baixos a les zones costaneres, amb sensació d’ambient més humit i fresc a la costa.

A partir de dijous el vent bufarà de mestral moderat al nord de Castelló i predominarà de gregal al golf de València i el litoral sud d’Alacant.

Tindrem núvols baixos al nord de Castelló i també a les zones costaneres de València i d’Alacant.

Dijous les temperatures baixaran lleugerament de manera general, amb ambient encara més fred i humit al migdia, amb valors màxims de temperatures que no superaran els 14°C a la costa i els 8°C a l’interior.

La humitat també serà més alta a les comarques centrals i del sud. Això farà que augmente la sensació de fred a prop de la costa.

Anomalia de precipitació prevista la setmana del 17 al 23 de gener de 2022
Anomalia de precipitació prevista la setmana del 17 al 23 de gener de 2022

No s’observa una situació de pluges destacables a curt o mitjà termini. El centre europeu de predicció a mitjà termini (ECWMF) manté la zona d’altes pressions entre el nord de França i la Gran Bretanya fins a final de mes, això implica que continuarà el bloqueig de les borrasques atlàntiques.

À Punt / Riberaexpress