Sanjuán (UD Alzira):»M’agradaria acabar cinqué i disputar el play-off»

0
254
Sajuán junt l’alcalde Diego Gómez i el regidor d’Esports Fernando Pascual

El pressupost de l’Alzira es troba entre els quatre o cinc més baixos del grup V

La segona volta serà duríssima, el calendari no és tan propici per a nosaltres

Tenim un equip molt jove, professional i implicat que no renuncia a res

 

El president de la UD Alzira, Juan Antonio Sanjuán, pretén ser «realista» respecte a la cassificació final de l’equip l’any del centenari i en este aspecte manifesta, «cal aconseguir la permanència el més prompte possible», però no pot ocultar la seua il.lusió i ambició, «m’agradaria acabar la temporada en el mateix lloc actual (cinqué) i disputar el play-off d’ascens».

I és que Sanjuán recorda que el pressupost de l’Alzira «es troba entre els quatre o cinc més baixos del grup», donat que la plantilla i el cost tècnic apenes costen uns 325.000 euros.

En altre moment de l’entrevista el màxim mandatari blaugrana considera que disputar la lligueta d’ascens «és una utopia», perquè «la segona volta serà duríssima, el calendari no és tan propici per a nosaltres com el de la primera i els rivals estan reforçant-se molt».

Assegura que l’entrenador, Dani Ponz, «sols pensa en la permanència en ser conscient de la dificultat que tindrà la segona volta de la lliga i repetir la mateixa puntuació que hem aconseguit fins ara». La primera volta la culminà en cinquena posició amb 28 punts gràcies als 21 gols anotats (sols el superen tres equips) i 12 en contra, només els poderosos La Nucia i Intercity han sigut menys golejats que els blaugranes.

No renunciem a res

Ara bé el president aclarix que els jugadors «no van a renunciar a res, les sensacions son molt bones i l’equip està en bona línia, estem entre els tres equips menys golejats». Considera que les quatre primeres places estan, pràcticament, adjudicades i que la cinquena posició «la disputarem nosaltres junt l’Eldense, Águilas i Recreativo de Granada».

Les principals armes dels actuals Tigres del Xúquer, en la temporada del centenari, «son la joventut, la professionalitat i la implicació que configuren un grup humà meravellós que no renuncia a res», afegix l’il.lusionat dirigent alzireny.

Sanjuán també elogia la resposata de l’afició, «ha sigut millor del que esperàvem, no tenim cap queixa tot el contrari, superem els 600 abonats i és fàcil que arribem als 700″.

Centenari

La UD Alzira afronta este històric any sent un club molt sanejat, que quasi ha liquidat un elevat deut deute arrossegat des de moltes temporades; «sols resten a pagar 10.000 euros al Fogasa, es tracta d’un compromís de pagament corresponent a un deute renegociat amb la Seguretat Social que liquidarem totalment en un parell d’anys».

La quasi totalitat dels actes commemoratius del centenari es concentraran en el segon semestre de l’any en el que es donarà a conèixer la bandera commemorativa, mentre la comissió, que presidix, Xavier Ferri, treballa en l’acte central, previst per a l’estiu, en el que pretenen organitzar un Trofeu triangular que compte amb la presència del València CF i del Levante UD.

La segona volta de la 2ª REFEF començarà el pròxim diumenge a l’estadi Lluis Suñer Picó davant el CD El Ejido, i en la que jugadors, directius i aficionats tenen posada moltes il.lusions i esperances en ser un 2022 històric, tot i ser conscients de les grans dificultats que topetarà una UD Alzira que l’any del seu centenari es troba en un dels moments esportius més brillants de la seua llarga i fructífera història.