Lleugera gelada a les rodalies d’Alzira

0
247
Vehicle amb gel este matí al carrer Avidesa a l’eixida d’Alzira

La matinada de dissabte ha tornat a ser molt freda, amb gelades generalitzades i amb valors de temperatures mínimes inferiors als -5 °C en zones fondes de l’interior. Pel que fa a la Ribera la temperatura més freda s’ha registrat a la partida Carriona de l’Alcúdia amb -1,8º, seguida -1,1º en la partida Mulata d’Alzira, i a la Murta ha baixat el mercuri fins -1,1º.

Temperatures mínimes dissabte 15 de gener
Temperatures mínimes dissabte 15 de gener

Les temperatures de diumenge repetiran el patró de dissabte, amb gelades moderades nocturnes quasi generals a l’interior, que de manera dèbil i local arribaran a prop de la costa. Les temperatures màximes continuaran entre 12 °C i 16 °C al litoral.

Temperatures previstes diumenge 16
Temperatures previstes diumenge 16

Continuen i continuarem sota la influència de l’anticicló, que tenim situat entre Alemanya i la península Ibèrica, i que manté les borrasques atlàntiques lluny d’Europa.

Diumenge serà un dia assolellat, amb vent fluix o encalmat. De matinada i de matí tindrem boires en algunes valls de l’interior de València i d’Alacant.

La mar estarà molt tranquil·la.

Previsió diumenge 16 de gener
Previsió diumenge 16 de gener

Dilluns continuarem sense canvis destacables, encara que tindrem intervals de núvols alts i mitjans, que circularan des del nord cap al sud. Continuarà la tranquil·litat marítima.

Previsió tres dies
Previsió tres dies

Dimarts i dimecres el vent serà més persistent i de component est i gregal, i encara que el vent bufarà fluix farà augmentar la humitat i tindrem núvols baixos al litoral sud del golf de València.

À Punt / Riberaexpress