Una farmàcia d’Alzira cobra hui el test d’antígens a 5,95€ en lloc de 2,94€

0
3500
El tiquet de la farmàcia que ha cobrat el test a 5,95€

Roser, veïna d’Alzira, denunciarà el pròxim dilluns en l’OMIC a una farmàcia ubicada al carrer Verge del Lluch per cobrar-li hui a 5,95€ la unitat el test d’antígens quan el preu oficial màxim que entra en vigor este dissatbe és de 2,94€.

Des de este dissabte els tests d’antígense «no podrán costar en Espanya mes de 2,94 euros», segons ho ha acordat la Comissió Interministerial dels preus dels medicaments. Una medida que se toma tras ver cómo se disparó su precio durante la reciente navidad.

L’argument del farmacèutic a la pregunta de la clienta ha sigut «que vendrà a este preu els tests que té actualment en stock fins que no s’esgoten».

Roser va adquirir en vespres de Nadal tests a 6,50€ en altra farmàcia alzirenya «fabricats en Xina que no tenien les instruccions en castellà» i fins i tot «arribarem a demanarmel’s a 15 euros».

Esta alzirenya aportarà el tiquet, que justifica el cobrament que considera «ilegal i abusiu el preu» a l’Oficina Municipal del Consumidor (OMIC) per tal d’efectuar la corresponent denuncia.