Pugen lleugerament les màximes en un cap de setmana asolellat

0
61

Els núvols que este divendres encara han deixat algun ruixat dèbil es retiren i estem davant d’un cap de setmana de sol i fred intens. Encara durant el matí en tindrem alguns al litoral sud i de vesprada en creixeran a les muntanyes d’Alacant, però en general, com diem, estem davant d’un dissabte assolellat.

Tindrem boires que es formaran a primera hora en valls i fondalades del centre i sud. El vent serà fluix, amb predomini del ponent i les temperatures continuaran molt baixes. Atenció a les gelades durant la matinada, però de dia, amb més sol, pujaran les temperatures màximes. S’esperen valors de 14 ºC a 16 ºC al litoral i a les comarques centrals i del sud. A l’interior, les màximes estaran entre 9 ºC i 12 ºC.

Diumenge serà un dia de sol i fred. Durant el matí es pot formar alguna boira en zones interiors, però seran menys probables que dissabte. El vent bufarà fluix amb predomini del ponent. La mateixa situació per a dilluns, amb sol, alguna boira i temperatures sense canvis. Dins del context anticiclònic, dimarts augmentarà la humitat i tindrem més núvols al sud i a les muntanyes del nord, sense més conseqûències.

À PUNT