Les farmàcies notificaran els resultats dels test d’antígens positius

0
200
L’objectiu és agilitzar tràmits i descongestionar l’Atenció Primària.
La comunicació no suposarà cap cost ni per a la ciutadania ni per a les oficines de farmàcia

Les farmàcies de la Comunitat Valenciana començaran a notificar a partir de hui divendres a la Conselleria de Sanitat els resultats de les proves d’antígens positives del coronavirus realitzades en els seus establiments en el marc de l’acord aconseguit entre la Generalitat i els tres col·legis professionals provincials de farmàcia.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha precisat que la mesura «no suposarà cap cost ni per a les persones que s’acosten a sotmetre’s al test ni per a les farmàcies». L’adhesió a aquest programa per part de les oficines de farmàcia és voluntària i la Conselleria compensarà el cost que suposa la validació i registre de casos per part de les farmàcies.