Alzira repartix llibres i material didàctic sobre el Gran Teatre als centres educatius

0
130
  • Escoles i instituts reben també publicacions sobre figures locals i les obres guanyadores als Premis Literaris Ciutat d’Alzira de 2020
  • Aranda convida a la comunitat educativa a participar en les visites guiades al Gran Teatre i en els actes de la capitalitat cultural

 

La Regidoria de Cultura, a través del Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià, Serval, realitza la quarta edició de la campanya «Tota pedra fa paret», dirigida als centres educatius d’Alzira, amb l’objectiu de fomentar la lectura d’obres escrites en valencià i també en castellà i donar difusió a efemèrides locals, com el centenari del Gran Teatre i el nomenament d’Alzira com a Capital Cultural Valenciana el 2022.

 

Segons detalla el regidor de Cultura, Alfred Aranda, tots els centres rebran l’auca i el llibre Bernat, Maria i Gràcia. Els prínceps Ahmed, Zaida i Zoraida, de M. Amparo Olivares, en les versions en castellà i en valencià; trenta quadernets didàctics Descobrim el Gran Teatre, de Marina Pascual; tres maquetes de la caixa escènica del Gran Teatre, obra de Javier Benavent; tres gobelets del calendari laboral d’Alzira, i exemplars de les obres guardonades en els Premis Literaris Ciutat d’Alzira de 2020, publicades per Edicions Bromera, els títols de les quals són:

  • La sopa de Tomás. Subi. Premi d’Àlbum Il·lustrat.
  • La banda dels llunàtics. Francesc Puigpelat. Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre.

El bosc i la casa. Joaquim Espinós. Premi d’Assaig