Alzira amplia la dotació de llibres de la biblioteca de tres empreses locals

0
132
L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha lliurat este matí el lot de llibres que l’Ajuntament posa a disposició de la biblioteca que gestionen els comitès d’empresa d’Amcor, Flexibles Alzira i Mayr Melhof Packaging Ibérica, segons el conveni que es va signar el 2018 per les tres entitats.
Recordem que la biblioteca té el seu origen en la biblioteca fundada pels empleats de la desapareguda Cartonatges Suñer SA, ara és compartida pels treballadors de les empreses Amcor Flexibles Alzira i Mayr Melhof Packanging Ibérica, no té ànim de lucre i té com a objectiu difondre l’hàbit de lectura entre les seues treballadores i treballadors.
Amb la signatura del conveni, l’Ajuntament d’Alzira va posar en valor dues qüestions fonamentals: la promoció de la lectura i la promoció del valencià.