Pluges dèbils i un fred que arriba demà per a quedar-se

0
361

L’oratge patirà un canvi de situació per a dimarts. El vent girarà a llevant i s’encalmarà, amb l’excepció de l’interior nord, on continuarà el mestral. Tindrem més humitat, més núvols i algunes precipitacions dèbils, més probables durant el matí al litoral central. De vesprada, s’estendran cap al sud i zones interiors. Seran, en general dèbils. Les temperatures baixaran de forma molt notable i la majoria de les màximes estaran entre els 10 °C i els 15 °C.

Dimecres continuarem amb núvols, més abundants al centre i sud. De nou, esperem pluges dèbils, més probables al litoral del golf de València i comarques centrals. Les temperatures es mantindran sense molts canvis.

Dijous es mantindran els núvols al centre i sud, amb plugims a les comarques centrals. L’ambient serà fred i el vent bufarà de gregal.

À PUNT