Important victòria de l’Alzira davant l’At Llevant (1-0)

0
183

La UD Alzira ha aconseguit hui una important victòria contra l’At Llevant en la última jornada de la primera volta, a l’estadi Lluís Suñer Picó (1-0), en un encontre molt disputat i igualat. Al descans s’arribà amb emmpat a 0.

En el primer temps l’ocasió més clara va ser per als granotes en estabellar Edgar un xut al travesser.

Els dos equips buscaren la victòria des de l’inici de la segona part. En el minut 56 es va produir la jugada decissiva del partit, el lateral de l’Alzira Estacio va fer una de les seues internades per la banda la passada de la mort va estar rematada al fons de la porteria per Lado. El filial llevantinista ho intentà però la defensa local i el guardameta Pawel es mostraren molt segurs i aconseguiren els tres importants punts. El temps afegit el va jugar amb deu jugadors per expulsió de Padilla en el minut 90 amb targeta roja directa per agressió a Estacio.

Els de Dani Ponz es mantenen en llocs de play-off concretament en el cinqué de la classificació de la 2ª RFEF.

Fitxa Tècnica

UD Alzira: Pawel, Javi Soler, Kaiser (David López, 88’), Lado (Carlos Pérez, 79’), Javi Zarzo (Belizón, 46’), Marenyá, Carlos Selfa, Chema, Estacio, Juanma i Sesé (Francis Moreno, 46’- Jordi Méndez, 88’).

At. Llevant: : P. Campos, Peña, Relu (Jorge Padilla, 67’), Granados, R. Alcaina (Vido, 73’), E. Sevikyan, Toni Herrero, Lleial, José Manuel, Benítez i Faraj.

Àrbitre: Bruno Montoro del comité català amonestà als jugadors locals Belizón i al granota Edgar Sevikyan, mentre Jorge Padilla va ser expulsat amb roja directa.

Gols: 1-0, min. 56: Lado.