Els bombers rescaten a 5 veïns de l’incendi en un céntric edifici d’Algemesí

0
812
L’incendi s’ha produït esta matinada en una vivenda del carrer Muntanya

Bombers dels parcs d’Alzira i Silla han sofocat, esta matinada, un incendi en una vivenda d’un edifici del carrer Muntanya d’Algemesí

Al voltant de les 2:30h aconseguien rescatar, amb el vehicle d’altura, a cinc veïns de l’immoble on ha ocorregut el sinistre sense que al paréixer s’haja registrat cap persona afectada per les flames o intoxicada pel fum. El Consorci va mobilitar a tres dotacions de bombers d’Alzira i Silla, junt el sargent d’Alzira i l’oficial del Consorci. El foc ha afectat afectaba a una vivenda de la quarta planta en un edifici de sis altures del carrer Muntanya.
Les sirenes han despertat a nombrosos veïns del centre d’Algemesí.