L’Alzira FS frega l’empat davant el lider Noia (3-2)

0
166

El Family Cash Alzira ha fregat l’empat davant el lider Noia al que li ha jugat de tu a tu en un bon partit dels de Braulio Correal. Al descans s’arribà amb empat a 1 gol després que s’avançara Peiró en l’electrònic.

El primer acostament a la porteria rival ho va protagonitzar el Noia Portus Apostoli amb un llançament d’Henrique des de meitat de la pista que no va sorprendre a Porky, qui va desviar al córner. Dos minuts més tard, Henrique va tornar a colpejar des de llarga distància i Bruno Gomes va rematar de primeres de taló per a enviar el cuir a la fusta. En el minut 7, en un servei de cantonada dels visitants, Peiró va anotar el primer tant del partit en espentar la pilota a plaer després d’un rebutg dins de l’àrea.

Superat l’equador del primer temps, el conjunt gallec dominava la major part de les ocasions del partit a la recerca de l’empat. Un minut després, en una ofensiva del quadre local, va arribar el gol de l’empat per mediació de Pirata, que amb un subtil toc va introduir l’esfèric en el fons de la xarxa. Abans del final del primer període, Rangel va estavellar la pilota en el pal en un potent tret després d’un servei des del cantó. En l’última ocasió, els col·legiats van donar per anul·lat un gol de Rafa Ara que va entrar en la porteria fora de temps.

Als tres minuts de la represa, Power va enganxar la pilota des de la frontal de l’àrea i va voltejar el marcador per a posar el 2-1 en l’Agustín Mourís. En el minut 25, Bruno Gomes es va desfer del seu rival i amb l’esquerrana va xutar a porta, però la pilota va marxar desviat de la porteria. En l’equador del segon període, Power va protagonitzar una gran acció individual en la qual la seua rematada va tocar lleugerament en el pal per a eixir per fora de la línia de fons. En el minut 32, Rafa Ara disposà d’una bona ocasió per a empatar l’encontre en un mà a mà davant Henrique, però no va encertar en la definició. En el minut 37, Chus va generar una oportunitat en atac que va poder suposar el tercer punt dels locals, però el seu xut va marxar per fora.

Els alzirenys van contestar ràpidament amb un tir de Peloncha en el qual Henrique va haver de ficar els punys per a desviar el baló. Rubi quasi empata el partit amb un potent tret que es va estavellar en la fusta a 2 minuts per al final. Faltant un minut per al final, Nil va enviar el cuir al travesser quan Alzira FS jugava de cinc.Gon Castejón va ser expulsat per doble groga en els minuts finals i Power va marcar el 3-1 i, res més traure de centre, Rubi anotà el definitiu 3-2. Cal destacar el debut del jove jugador alzireny Baeza. El Family Cash Alzira, que conserva la tercera plaça de la classificació, disputarà el primer partit de l’any al Palau el pròxim dissabte davant l’Inter FS B.