La UD Alzira fitxa a l’extrem Francis Moreno

0
117

La UD Alzira ha fitxat al futbolista malagueny Francis Moreno, de 22 anys, per defensar els seus colors durant el que resta de temporada. Francis, que juga d’extrem, procedix de l’At Llevant, tot just l’equip que s’enfrontarà el pròxim diumenge al conjunt blaugrana, al Suñer Picó, en el darrer encontre de la primera volta.

Francis es va formar en el Puerto Malagueño, després passà al juvenil de la UD Almeria i encara en esta categoria jugà en el Real Oviedo. Ja com amateur defensà els colors del Juventud Torremolinos en la 3ª divisió anotant 10 gols.

El Sevilla l’incorporà al conjunt C de Tercera i finalment esta temporada va fitxar per l’At Llevant on ha disputat 12 partits, quatre d’ells com a titular.

Francis Moreno és un extrem atrevit, desbordant i de gran qualitat tècnica a més de ràpid.