Alzira renovarà els 1.000 m de paviment que envolten el parc de l’Alquenència

0
486

Els pressupostos de 2022 de l’Ajuntament d’Alzira contemplen la renovació del paviment que envolta el parc de l’Alquenència d’1 km de llargària, tot i que ho farà per fases. Els treballs de renovació d’una vorera antiga i molt deteriorada començaran este mes de gener, segons el regidor d’Obres Públiques Fernando Pascual. Cal assenyalar que este parc és l’autènctico pulmó de la ciutat davant els seus 52.000 m2 de superfície. Altra inversió important es farà al futur Casal Jove «per tal de donar-li una bona empenta cap a la seua finalització».

A mitjans de gener està prevista l’ampliació de la banda esquerra de la vorera del carrer Reis Catòlics en el tram comprés entre la Plaça de Dolç i el creuament amb Pérez Galdós. Cal recordar que l’ampliació de la part dreta es va realitzar el passat mes de desembre.

Sant Judes i Conxa Piquer

També esta regidoria ha programat per a enguany la pavimentació perimetral de les places Sant Judes i Conxa Piquer. així com acondicionarà el soterrani de La Parrilla per què siga aprofitable com espai municipal. A l’extraradi el consitori alzireny té previst millorar la vorera del carrer Avidesa així com plantar nous arbres sustituïnt els antics que han sigut arrancant en alçar, cada vegada més, el paviment.

Pistes de pàdel i voleibol

Pascual també ha previst una sèrie d’actuacions a les distintes instal.lacions esportives municipals, com la construcció d’una pista de voleibol i altra multiusos a l,estadi municipal de Venècia on també pretén fer uns nous vestidors junt el camp de futbol Nacho Barberá i a més ampliar les pistes de pàdel. Al pavelló Pérez Puig obrirà una porta independent per facilitar l’accés als components del club Tennis Taula Alzira.

I ja per últim enllestirà uns níxols prefabricats al Cementeri Municipal i pavimentarà distints vials del nucli urbà alzireny.